Δυτική Θεσσαλονίκη

apofraxeis-exelixis

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εξυπηρετούμε Εύοσμο, Σταυρούπολη, Πολίχνη, Συκιές, Αμπελόκηπους, Μενεμένη, Κορδελιό, Νεάπολη & όλα τα δυτικά προάστια

 

Οι αποφράξεις Θεσσαλονίκη “ΕΞΕΛΙΞΙΣ”, είναι πρώτοι στο χώρο συντήρησης, απόφραξης, καθαρισμού αποχέτευσης και άντλησης υδάτων. Η πολυετή εμπειρία μας, μας καθιστά πλέον κατάλληλους για την άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο σας όλο το 24ωρο.

Η εταιρία αποφράξεις θεσσαλονίκη “ΕΞΕΛΙΞΙΣ” με εμπειρία 20 ετών στον χώρο αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα πρόβληματα που σχετίζονται με βουλωμένα φρεάτια και αποχετεύσεις όχι μόνο σε οικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους.

Μόλις μας πάρετε τηλέφωνο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα είμαστε δίπλα σας. Το εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας στην καλαμαριά,  θα βρει την πιο αποτελεσματική λύση. Για αποφράξεις που αφορούν εσωτερικούς χώρους ( όπως κουζίνα ή WC), αλλά και αποφράξεις στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας (όπως μπαλκόνια, αυλές κλπ.) καλέστε τις αποφράξεις καλαμαρία – εξέλιξις.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΞΕΛΙΞΙΣ διαθέτει σύγχρονο και πλήρης επαγγελματικό εξοπλισμό σύμβαδίζοντας πάντα με την τεχνολογική εξέλιξη.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ με σεβασμό στον πελάτη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο με περιοχή εξυπηρέτησης ολες τις περιοχές της ανατολικής θεσσαλονίκη.

 

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας προσφέρουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έχοντας έτη εμπειρίας και ικανοτήτων στον χώρο απόφραξης, συντήρησης, καθαρισμού αποχέτευσης, άντλησης υδάτων και βιντεοσκόπησης αποχετεύσεων.

Ταυτόχρονα διαθέτουμε ένα πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων υπεύθυνα και 100% αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας έτσι λύση για το κάθε σας πρόβλημα.

Καλέστε μας για να επέμβουμε άμεσα στο πρόβλημά σας, εφαρμόζοντας την πιο ενδεδειγμένη λύση.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

6907381077 και 2311222168

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Spread the love