Αποφράξεις με Κάμερα Θεσσαλονίκη

Αποφράξεις με Κάμερα Θεσσαλονίκη

Αποφράξεις με κάμερα Θεσσαλονίκη

Εξαιρετικά σημαντικό για την σωστή απόφραξη και επιδιόρθωση ενός αποχετευτικού σωλήνα είναι ο έλεγχος που πραγματοποιείται με την χρήση σύγχρονης διαγνωστικής κάμερας υψηλή αδιαβροχοποίησης ειδική για αποχετεύσεις και σωληνώσεις παντός τύπου, που διαθέτει το συνεργείο μας.

Η μικροκάμερα αυτή αποτελείται από εύκαμπτο άξονά που της δίνει την δυνατότητα να εισχωρεί μέσα στις σωληνώσεις παρέχοντάς μας πλήρη απεικόνηση της δομής και της κατάσταση του δικτύου. Η κάμερα αυτή μας δίνει την δυνατότητα να αξιολογήσουμε σώστα την φύση της βλάβης, να καταγράψουμε το βάθος της ζημιάς όπως επίσης και το ακριβές σημείο, αποτρέποντας έτσι ανώφελα και χρονοβόρα σκαψίματα, πού κοστίζουν πολύ χωρίς να πάντα να δίνουν την οριστική λύση.

Οι αποφράξεις με κάμερα είναι αναγκαίες για δύσκολες περιπτώσεις και αντιμετωπίζουν κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση.

αποφράξεις με κάμερα θεσσαλονίκη
αποφράξεις με κάμερα θεσσαλονίκη

Αποφράξεις με Κάμερα Θεσσαλονίκη – Γιατί είναι απαραίτητος ο έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα;

 

Το φράξιμο των αγωγών των αποχετεύσεων προκαλείται συνήθως από κακοτεχνίες, απο ρίζες κοντινών δέντρων που εισχωρούν στους αγωγούς, χώματα, ιζήματα λυμάτων και μπάζα. Όλα αυτά τα προβλήματα εμποδίζουν η φράζουν τελείως την κανονική διέλευση των υδάτων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι εκάστοτε χώροι που συνδέονται μαζί τους. Με λίγα λόγια διαφεύγουν δηλαδή όλα τα καθαρά είτε ακάθαρτα νερά  στον περιβάλλοντά χώρο. Η χρήση της ενδοσκοπικής κάμερας κρίνεται απαραίτητη σε πολλές περιπτώσεις για να βρούμε την αιτία της εμπλοκής αυτής.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις με κάμερα. Με τον εύκαμπτο άξονά της η διαγνωστική κάμερα μπαίνει μέσα στις σωληνώσεις έως και στα πιο δύσκολα σημεία , επιτρέποντας μας να εντοπίσουμε το ενδεχόμενο φράξιμο του αγωγού.

Αποφράξεις με Κάμερα Θεσσαλονίκη

Χρειάζεστε ειδικό; Καλέστε μας τώρα